Střelnice LEIKO s.r.o., Plzeň

střelnice, prodej zbraní a střeliva, zbrojní průkazy

Vyhledat

Vyhledat

+420 377 222 199

Arex Delta M Gen.2 FDE OR 9x19

Značka:
Kód produktu: 602404
Dostupnost: 1

Cena: 13.690 Kč

- +

 

Pistole samonabíjecí AREX Delta M OR FDE 9x19

AREX Delta Gen. 2 M je pistole velikosti compact, oproti předchozí generaci má vylepšený rám včetně ergonomické rukojeti. Spoušťový mechanismus Striker Fired je modifikovaný, kdy využívá prvky dvojčinné spouště s přímoběžným částečně nataženým úderníkem, který je bezpečnější než jednočinné spouště (SA s plně nataženým úderníkem) při zachování plynulého chodu spouště a krátkého resetu. Modely s označením OR (Optics Ready) májí přípravu pro montáž kolimátoru.

Standardní bezpečnostní prvky jako pojistka spouště, blokace úderníku a pádová pojistka jsou samozřejmostí, Delta Gen. 2 je k tomu vybavena také výstražníkem náboje v komoře na horní hraně závěru a indikátorem natažení, viditelným na čele závěru. 

Závěr je žebrovaný v přední i zadní části, záchyt závěru je oboustranný, tlačítko vypouštění zásobníku lze namontovat levou i pravou stranu rukojeti.

Rám je dostupný ve třech barevných provedeních: černá, písková (FDE) a šedá.

Sada balení: pistole, 2x zásobník na 15 ran, sada čištění, 3x náhradní hřbety rukojeti, 5x destička pro montáž kolimátoru (platí pro modely OR), plastový kufr.

 

Zbraně
Stav zboží NOVÁ

Zasílání novinek

Odběr užitečných novinek o konaných prezentacích anebo mimořádných slevách.