Střelnice LEIKO s.r.o., Plzeň

střelnice, prodej zbraní a střeliva, zbrojní průkazy

Vyhledat

Vyhledat

+420 377 222 199

8x57 JS 13g/200grs EVO RWS

Značka:
Kód produktu: 8x57 JS 13g/200grs EVO RWS
Dostupnost: 1

Cena: 1.760 Kč

- +

Kulový náboj RWS 8 x 57 JS, střela EVO 13g

Výhodou, kterou má náboj RWS EVO (EVOLUTION) je jeho schopnost velké a zvláště zřetelné ranivosti a průbojnosti i přes velké silné kosti vitální zvěře a to i nebezpečné a tropické zvěře. Náboj RWS EVO - EVOLUTION je však vhodný i pro lov zvěře srnčí.
Hmotnost střely EVO od firmy RWS zůstává po zásahu do značné míry nezměněná. Klasická polo-plášťová střela se po nárazu do silnější kosti tříští a předává tak méně energie, kdežto střela RWS EVO má speciální technologické spojení jádra s tombakovým pláštěm (Power-Bonding ) a tím dosahuje zbytkové hmotnosti téměř 100% i po průchodu kostí a tak poskytuje vysokou šanci na okamžité a humánní usmrcení zvěře.

Aerodynamická geometrie a balistická žlutá krytka hrotu střely RWS EVO dodává vysokou vnitřní přesnost. Střela RWS EVO je charakteristická svojí plochou dráhou letu a vysokým přenosem energie při nárazu, předání této energie cíli, a to i na dlouhé vzdálenosti lovecké střelby. RWS- EVO poskytuje spolehlivé a nadstandartní výsledky při lovu díky své unikátní konstrukci a špičkovému továrnímu provedení. Pracuje dokonale přesně, nekompromisně a je právem považována za nejlepší loveckou střelu současnosti . Výrobce - RWS osazuje střelou EVO jen náboje korektních a osvědčených kalibrů. 

Zasílání novinek

Odběr užitečných novinek o konaných prezentacích anebo mimořádných slevách.